اینکه دغدغه شهروند را دغدغه خود بدانیم از سر دلسوزی وترحم نیست بلکه یک مسئولیت اجتماعی است. «سعید رنجبریان» رئیس فرهنگسرای گلستان در اینباره میگوید: «بخشی از مسئولیت اجتماعی ما بهعنوان افراد یک جامعه این است که نقاط ضعف افراد مختلف را شناسایی و آنها را بر اساس نقش اجتماعی که داریم پوشش دهیم. ما در این زمینه باخیریههای مختلفی در ارتباط هستیم. از جمله خیریه شمس که در بحث طبخ و توزیع غذای گرم فعالیت میکنند و ما هم به بضاعت خود در بخش پشتیبانی و توزیع آن همکاری کرده و در محلههایی که آسیبپذیری بیشتری دارند تجهیزات و امکاناتی را برای این گروههای جهادی آماده میکنیم تا بتوانیم در شرایط کرونا بخشی از آلام و دغدغههای شهروندان را کم بکنیم. اما نگاه ما این است که بتوانیم در حوزه فرهنگی فعالیت کنیم مانند تدارک بستههای حمایتی برای کودکانکار که بخشی از آن را محتویات فرهنگی از جمله اسباببازی و کتاب تشکیل میدهد.»
- شناسایی افراد بیبضاعت در محلهها
![](https://media.hamshahrionline.ir/d/2021/01/04/4/4534235.jpg)
«حسین مقیسه» مدیر خانه فرهنگ گلبرگ در منطقه ۸ هم در خصوص اجرای برنامههایی مانند چهارشنبههای امام رضایی(ع) میگوید: «در نگاه اول شاید با توزیع غذای گرم در میان افراد کم برخوردار تمام نیازهای معیشتی این افراد تأمین نشود اما حداقل بخشی از نیازهای آنها تأمین میشود.
با توجه به شرایط اقتصادی و وجود بیماری کرونا شهروندان بسیاری با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکنند و هدف ما از برگزاری چنین برنامههایی، این است که با ارائه کمکی هر چند ناچیز گوشهای از مشکلات خانوادهها را حل کنیم. در محله گلبرگ هم ما افراد بیبضاعت را شناسایی کردهایم و در مناسبتهای مختلف با استفاده از ظرفیت خیّران و معتمدان محله به این افراد سبد کالا، بستههای بهداشتی و بستههای فرهنگی اهدا میشود.»